2009. december 22., kedd

make.me.

hard rock hallelujah.

unom a banánt. még gyenge másfél óra. és hazaérek. otthonról haza. egy hónap után. nem volt honvágyam. csak hiányzott néhány konkrétum. személy, állat, tárgy. a szobám illata. bár gondolj bele. otthon avagy otthon. van ott egy vackod. egy saját. csak a tiéd. vannak tárgyaid. melyekhez ragaszkodsz. cipeled magaddal. ne a tárgyakhoz kötődj, szétesik a társadalom. a táskám. a kulcscsomóm. a hajcsatom. a „fémek”. az emberek.

one of us.

öt és fél óra. messzebb nem volt? sosem fogom megbánni. különben is, nézzük a jó oldalát. szeretek utazni. keresztül az országot. ismerd meg hazádat.

ismétlem önmagam. fogy a kreativitás. ismerd meg önmagad. nem érzem magam gyereknek. irigyellek, mert Te még látod magadban. sajnálom h későn jöttem rá, hogy meddig is tart a gyermekkor. rég kinőttem már. de ismerd meg önmagad – újra csak.

"vidám és mosolyog, de igazából belül nagyon érzékeny." de belül is mosolyog. az életed sosem lehet tökéletes. de próbáld meg elérni. ez a kitűzött cél. bízz benne, hogy sikerülhet, noha ez fatális lehetetlen. az út a lényeg. jó úton haladsz.

pink.

make me perfect. through my life.

Nincsenek megjegyzések: